Onderhoud & Service

Wij begrijpen als geen ander dat efficiënte en effectieve service in deze tijd een absolute voorwaarde is. Het niet kunnen inzetten van uw laadpalen (AC en DC), door een onverwachte storing of stroomstoring, is vervelend. Een storing kan ervoor zorgen dat  elektrische vervoermiddelen (EV) en daarmee de bedrijfsvoering volledig of deels wordt stilgelegd met de nodige (financiële) gevolgen.


Contact opnemen

Voor exploitanten en fabrikanten

Onze onderhoud- en service diensten zijn van meerwaarde voor exploitanten en fabrikanten van laadpunten. Het optimaliseren van de beschikbaarheid is voor onze klanten van het hoogste belang. De bedrijfszekerheid dient verzekerd te zijn van een voorspelbare en betrouwbare dienstverlening.

Modutec verzekert u van:

  • Snelle responstijden.
  • Acute opvolging van storingen.
  • Technische helpdesk 24 uur maal 7 dagen bereikbaar.
  • Bij calamiteiten en gevaarlijke situaties ondernemen wij direct actie.

Goed onderhoud voorkomt kostbare storingen aan uw laadinstallatie en verlengt de levensduur van de laadpunten. Wij bieden contracten aan voor ad hoc service en regulier onderhoud. Het onderhoud wordt uitgevoerd door onze gecertificeerde engineers, bekijk ons team

Uw installatie in goede handen

Wij controleren het laadpunt en de bijbehorende elektrische installatie van het pand om eventuele problemen proactief op te sporen.

Wij herstellen de lader door:

  • Onderdelen te vervangen.
  • De configuratie (instellingen) aan te passen.
  • De elektrische installatie aan te passen.

Bij het uitvoeren van de werkzaamheden zoeken wij altijd naar een goede, duurzame oplossing die veilig en betrouwbaar is. Wij werken uitsluitend met gekeurd en waar nodig gekalibreerd kwaliteitsgereedschap. Wij hebben ervaring met een breed scala aan verschillende merken en typen laadpalen. Wij onderhouden zowel de laders (bij een huis of bedrijf) alsmede laders die in het publieke domein zijn geplaatst.

Onderhoud & Service door Modutec betekent
Professionaliteit

Onze processen en systemen zijn gecertificeerd door de voorgeschreven organisaties. Onze medewerkers zijn volledig opgeleid en getraind om aan de kwaliteitseisen te voldoen van onze klanten.

Veiligheid

De apparatuur en de gereedschappen voldoen aan de wettelijke voorwaarden zodat wij op uw locaties en onze locatie de veiligheid optimaal hebben geborgd.

Kennis & kunde

Wij trainen onze medewerkers volledig zodat wij optimaal de afspraken die wij met onze klanten hebben gemaakt kunnen nakomen.

Transparantie

Wij rapporteren onze werkzaamheden, de klanten hebben altijd inzicht in onze performance. Wij bieden onze klanten inzicht in onze prestaties zodat wij samen verdere verbeteringen kunnen realiseren.

Wij helpen je ook met
Bekijk alle diensten

Bekijk onze cases

Bekijk al onze cases
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
© 2024 Modutec
Design & Bouw door: