Service point

Ons service point is voorzien van moderne werkplekken, ingericht conform de nieuwste veiligheidsnormen. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van alle mogelijke ESD voorzieningen. Zo hebben wij een ESD-vloer aangebracht die statische elektriciteit afvangt.


Contact opnemen

Expertisecentrum voor laadpuntreparaties

In ons service point, gevestigd in Eemnes, kunnen wij reparaties uitvoeren aan AC laadpalen en DC snelladers. Wij zorgen voor het volledige proces: het ophalen en terugbrengen van de laadpalen, het uitvoeren van de reparatie en vervangen van defecte onderdelen, en het opleveren van een schaderapport. Indien een reparatie bedrijfseconomisch niet meer verantwoord is, zullen wij de onderdelen die nog gebruikt kunnen worden zeker stellen en in overleg hergebruiken waar mogelijk.

Modutec verzekert u van:

  • Gemak en ontzorging.
  • Reparaties door gecertificeerde engineers.
  • Verlenging van de technische en economische levensduur van uw installed base.
  • Een volledig schaderapport.
  • Lagere milieu-impact door het hergebruik van onderdelen.
Onderhoud & Service door Modutec betekent
Professionaliteit

Onze processen en systemen zijn gecertificeerd door de voorgeschreven organisaties. Onze medewerkers zijn volledig opgeleid en getraind om aan de kwaliteitseisen te voldoen van onze klanten.

Veiligheid

De apparatuur en de gereedschappen voldoen aan de wettelijke voorwaarden zodat wij op uw locaties en onze locatie de veiligheid optimaal hebben geborgd.

Kennis & kunde

Wij trainen onze medewerkers volledig zodat wij optimaal de afspraken die wij met onze klanten hebben gemaakt kunnen nakomen.

Transparantie

Wij rapporteren onze werkzaamheden, de klanten hebben altijd inzicht in onze performance. Wij bieden onze klanten inzicht in onze prestaties zodat wij samen verdere verbeteringen kunnen realiseren.

Wij helpen je ook met
Bekijk alle diensten

Bekijk onze cases

Bekijk al onze cases
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
© 2024 Modutec
Design & Bouw door: