Snelladers DC

De markt van snelladers groeit enorm en het aantal laadpunten zal de komende jaren verder stijgen. De beschikbaarheid van deze laadpunten is belangrijk vanuit bedrijfseconomisch perspectief. De snelladers worden geplaatst langs de snelweg of op locaties van onze klanten. Het vermogen dat dient te worden geleverd is hoog en dit betekent hoge veiligheidseisen (kennis en kunde).


Contact opnemen

Snelle respons bij snelladers

Bij snelladers is het van cruciaal belang dat er snel op een storing ingespeeld wordt, omdat een storing een grote impact kan hebben op de klanttevredenheid en op de winstgevendheid van een laadlocatie. Wij bieden onze klanten een storingsdienst aan die 24 uur en 7 dagen bereikbaar en beschikbaar is.

Modutec verzekert u van:

  • Een gecertificeerde organisatie en gecertificeerde medewerkers.
  • Een landelijk netwerk en daarmee een landelijk bereik.
  • Een vastgelegd service level agreement .
  • Een periodieke rapportage.
Onderhoud & Service door Modutec betekent
Professionaliteit

Onze processen en systemen zijn gecertificeerd door de voorgeschreven organisaties. Onze medewerkers zijn volledig opgeleid en getraind om aan de kwaliteitseisen te voldoen van onze klanten.

Veiligheid

De apparatuur en de gereedschappen voldoen aan de wettelijke voorwaarden zodat wij op uw locaties en onze locatie de veiligheid optimaal hebben geborgd.

Kennis & kunde

Wij trainen onze medewerkers volledig zodat wij optimaal de afspraken die wij met onze klanten hebben gemaakt kunnen nakomen.

Transparantie

Wij rapporteren onze werkzaamheden, de klanten hebben altijd inzicht in onze performance. Wij bieden onze klanten inzicht in onze prestaties zodat wij samen verdere verbeteringen kunnen realiseren.

Wij helpen je ook met
Bekijk alle diensten

Bekijk onze cases

Bekijk al onze cases
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
© 2024 Modutec
Design & Bouw door: